Tradicionale

Rr.   Nr. 2, Velipoje Shkoder Albania
Hours: Open today Open: 07:00-01:00
+355 069 32 45 155

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant   Restorant “Familja ” ofron specialitetet me te miraRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rruga Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeu, perballe ish deges se brendshme, Shkoder
Hours: Open today Cdo dite: 08:00-00:00
+355 068 41 43 214

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant   Peja Grill Slow Food eshte nje nga restorantetRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Shkoder

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Vend i fshehur nga zhurma dhe smogu i qytetitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Shiroke Zogaj | Shiroke Zogaj, 4001, Albania
Hours: Open today Open: 9:00-23;00
+355 069 223 5420

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant   Restaurant Zum Rappen eshte nje nga restorantet meRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sheshi 2 Prilli, Shkodër
Hours: Open today Open: 7:30-23:30
+355 068 608 7979

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Kualiteti dhe kreativiteti jane elementet themelore te filozofise Mediterian.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkoder

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Pica, Ushqim mesdhetar, europian, dhe shqiptar. Rezervime, UljeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkoder

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Ju mund te shijoni midhjet në saice të verësRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •