Restorant

Rr.   Nr. 2, Velipoje Shkoder Albania
Hours: Open today Open: 07:00-01:00
+355 069 32 45 155
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant   Restorant “Familja ” ofron specialitetet me te miraRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Peja Grill Slow Food
Rruga Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeu, perballe ish deges se brendshme, Shkoder
Hours: Open today Cdo dite: 08:00-00:00
+355 068 41 43 214
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant   Peja Grill Slow Food eshte nje nga restorantetRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Shkoder
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Vend i fshehur nga zhurma dhe smogu i qytetitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr.Nr. 4,  Afer Vila "9" Velipoj  Shkoder Albania
Hours: Open today Open 17:00-03:00
+355 069 33 95 944
Pizzeria

Kanalet tona:     Kategoria: Pizzeri   Pica, apo “pitja” italiane më e dashur përRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Arti’Zanave
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Ambienti me mire prites ku gjeni nje shije tipikeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeu, perballe ish deges se brendshme, Shkoder
Hours: Open today Cdo dite: 08:00-00:00
+355 068 41 43 214
Fastfood
Rruga Shiroke Zogaj | Shiroke Zogaj, 4001, Albania
Hours: Open today Open: 9:00-23;00
+355 069 223 5420
Fastfood
Fastfood