Transporti Publik

Bulaverdi Skenderbeu Shkoder AL, 4001
+355 +355 67 255 5552
Me Qera

Kanalet tona:     Kategoria: Taxi Taxi Services ne Shqiperi, dhe transport per Aeroportin eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkoder
Me Qera

Our Channels:     Category: Taxi We provide services at any moment with affordable prices.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkoder
Ne Shitje

Kanalet tona:     Kategoria: Taksi   Taxi në shërbimin tuaj për të kaluar nëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
UP’S TAXI
Shkoder
makina-me-qera

Kanalet tona:     Kategoria: Taksi   UP’S TAXI eshte sherbimi me i shpejt ,eficentRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkoder
Ne Shitje

Kanalet tona:     Kategoria: Taksi   Taxi në shërbimin tuaj për të kaluar nëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
UP’S TAXI
Shkoder
makina-me-qera

Kanalet tona:     Kategoria: Taksi   UP’S TAXI eshte sherbimi me i shpejt ,eficentRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkoder
makina-me-qera