Oferta & Evente

Pedonalja e Shkodrës
Rruga Kol Idromeno Shkodër Albania

Kur hyn ne Shkoder ,qyteti te shfaqet menjehere ,bashke me Kalane e Rozafes ne kodrenRead More

Share
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares
Read More
Liqeni i Shkodrës
Liqeni i Shkodrës, Shkodër

Liqeni i Shkodrës është liqeni më i madh në Gadishullin Ballkanik dhe llogaritet si një ngaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu i Keshtjelles
Shkoder

Muzeu i keshtjelles ndodhet ne nje nga mjediset e Keshtjelles Rozafa .Ne kete muze janeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Galeria e Arteve
Rruga Nuri Bushati, Shkodër, Albania

Galeria e Arteve, në fondin e saj, përfshin veprimtarinë e autorëve të ndryshëm shkodranë dheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Fototeka Marubi
Nr. 32,, Rruga: "Kolë Idromeno", Shkodër, Albania

Arti i fotografimit në vendin tonë zë fill në Shkodër në vitet ’50 të shekullitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kalaja e ROZAFES
Rruga Rozafa, Shkodër

Njihet ne histori me emrin “ROZAFA”.Ndodhet ne hyrjen jugore te qytetit, ne nje pozicion strategjik,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More