Venice Art

Rruga Inxh Gjovalin Gjadri | Shkodër, Albania,
+355 68 204 7291

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Artizanale & Fabrika

 Venecia Art Showroom Prodhimi ekskluziv i maskave  veneciane barokore në letër mache dhe qeramike. Dekoruar me materiale të zgjedhura origjinale, të tilla si pendët e pendës, gjethe ari dhe argjendi, kristale Swarovski dhe margaritarë për karnaval, topa maskaradash, ngjarje të maskuara, teatër, dasma dhe dekorime në shtëpi.
Adresa: Rruga Inxh Gjovalin Gjadri |  Shkoder 4002, Albania

 

 

Rezervo

Orari:

Friday 8AM–6PM
Saturday 8AM–6PM
Sunday 8AM–6PM
Monday 8AM–6PM
Tuesday 8AM–6PM
Wednesday 8AM–6PM
Thursday 8AM–6PM

Informacion shtesë:

BERTTONI

+355 69 207 3128

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Artizanale & Fabrika

Berttoni ka filluar aktivitetin e vet në vitin 1991 duke u bërë e para kompani shqiptare e prodhimit të këpucëve në Shqipëri. Ajo filloi si nënkontraktuese kryesore e një firme të njohur Italiane, dhe më pas kaloi në një ndërmarrje Italo-Shqiptare.
Pas vitit 2000, Berttoni u bë një ndërmarrje krejtesisht shqiptare e cila ka trashëguar eksperiencën,teknologjinë dhe gjithcka të mirë nga tradita italiane në prodhimin e këpucëve.

 

Address: AL, Rruga Pal Engjëlli, 4001

f                                                                              Rezervo

Orari:

Friday 8AM–5PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 8AM–5PM
Tuesday 8AM–5PM
Wednesday 8AM–5PM
Thursday 8AM–5PM

Informacion shtesë:

Sallon “Black & White”

Rr. "Vilson" Shkodër, Albania
+355 67 310 4221

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Parukeri

Eshte prezente ne sherbim te bukurise se femrave…nje sallon i kompletuar gjeresisht ku vec parukerise ofron dhe sherbime estetike te nje cilesie profesionale.

Trajtime te te gjitha llojeve duke perfshire fytyren dhe trupin..Me nje staf te kualifikuar ne cilesine e punes dhe njohurive per te gjitha fushat e parukerise dhe estetikes,ky sallon ben maksimumin per klientin.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 8:00-20:00

Informacion shtesë:

BeautyPoint Shkodër

Rr. "Kolë Idromeno", Përballë Muzeut Kombëtar "Marubi", Pedonale, Shkodër, Albania
+355 69 844 4666

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fizio Terapi

“1. Masazh tradicional (klasik)
2. Masazh anticelulit
3. Mazah linfodrenant
4. Tonifikime te gjoksit
5. Dobesim i pjesshem dhe total i trupit ( per nje rezultat sa me efikas rekomandohen 10 seanca)
6. Scrub trupi dhe fytyre
7. Dobesim me elektroterapi me 8 elektroda ose 16 elektroda (qendra rekomandon kombinim:saun+elektroterapi dhe masazh anticrlulit per te pasur nje rezultat te shpejte dhe te dukshem)

Rezervo

Orari:

Open 8:30-21:00

Informacion shtesë:

ADRIADENT

Blv "Zogu I" 61, Shkodër, Albania
+355 69 208 2491

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinik Dentare

Ne jemi krenar për të siguruar cilësine më të lartë të kujdesit dentar ne dispozicion. Kjo është një nga prioritet tona kryesore për të mbrojtur mirëqënien e pacientëve tanë me vlerë. Për këte arsye, klinika jonë plotëson dhe tejkalon të gjitha standartet e Shëndetit Publik dhe Qëndrës për kontrollin e Sëmundjeve. Ne jemi të sigurt se ju do të ndiheni si në shtëpine tuaj ne kliniken tonë si dhe mirëpresim të gjithë pacientët sikur të ishin të familjes.

Rezervo

Orari:

Open 9:00-19:00

Informacion shtesë:

Medicare Qender Diagnostike

Rruga e Barrikadave, Shkoder, Albania
00335 22 249150

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Farmaci

Qendra Diagnostike MEDICARE është qendra më e madhe në fushën e imazherisë diagnostike me numrin më të madh të klinikave në vend.

Qendra Diagnostike MEDICARE u themelua në Tetor 2001. Profili i kësaj klinike është imazheria diagnostike. Nisur nga nevojat dhe kërkesat e rretheve kryesore të Shqipërisë, klinika zgjeroi aktivitetin e saj në rrethet Durrës dhe Elbasan në vitin 2004, duke vazhduar në vitin 2005 në Shkodër, në vitin 2007 në Fier dhe në 2010 në Berat.

Në Tetor të vitit 2011 Qendra Diagnostike MEDICARE hapi degën e saj më të re në qytetin e Korçës. Suksesi i këtyre klinikave me profil kryesor imazherinë diagnostike i dedikohet edhe aplikimit të teknologjisë së telemedicinës, e aplikuar për herë të parë në Shqipëri nga Qendra Diagnostike MEDICARE.

Kjo teknikë mundëson transferimin e imazheve në klinikën qendrore në Tiranë dhe konsultimin me doktorët imazheristë më të mirë në vend, pjesë të stafit të kësaj klinike. Me gjithë ndryshimet e mëdha të viteve të fundit në sektorin e mjekësisë imazherike, si dhe me hyrjen në këtë sektor të investimeve të huaja, Qendra Diagnostike MEDICARE është tashmë lider në fushën e mjekësisë imazherike diagnostikuese në Shqipëri dhe synon të mbetet e tillë edhe në të ardhmen, duke investuar në staf mjekësor profesional si dhe në aparatura moderne.

Rezervo

Orari:

Open 9:00-17:00

Informacion shtesë:

Qendra “Vizion”

Rr." Gjylbegaj" Shkodër, Albania
+355 68 427 8571

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Kurse

“Kurset e Mësimit VIZION në Shkodër, që nga viti 2011, ofrojnë mundësi shumë të mira për:

– Gjuhë të huaja si anglisht (të gjitha nivelet); Gjermanisht, italisht dhe frëngjisht;
– Kurse të avancuara kompjuterike;
– provimet e maturës shtetërore, ekzaminimet e përjashtimit për subjekte të ndryshme universitare;
– Ndihma në klasa për 9-vjeçarët dhe gjimnazet etj.

Zhvillimi i projekteve kombëtare dhe ndërkombëtare për të mirën e arsimit, studentëve dhe studentëve është në të njëjtën kohë fokusi i aktiviteteve  të Mësimit VIZION.

Rezervo

Orari:

Open 9:0-18:00

Informacion shtesë: