Venice Art

Rruga Inxh Gjovalin Gjadri | Shkodër, Albania,
+355 68 204 7291

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Artizanale & Fabrika

 Venecia Art Showroom Prodhimi ekskluziv i maskave  veneciane barokore në letër mache dhe qeramike. Dekoruar me materiale të zgjedhura origjinale, të tilla si pendët e pendës, gjethe ari dhe argjendi, kristale Swarovski dhe margaritarë për karnaval, topa maskaradash, ngjarje të maskuara, teatër, dasma dhe dekorime në shtëpi.
Adresa: Rruga Inxh Gjovalin Gjadri |  Shkoder 4002, Albania

 

 

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Friday 8AM–6PM
Saturday 8AM–6PM
Sunday 8AM–6PM
Monday 8AM–6PM
Tuesday 8AM–6PM
Wednesday 8AM–6PM
Thursday 8AM–6PM

Informacion shtesë: