Sallon “Black & White”

Rr. "Vilson" Shkodër, Albania
+355 67 310 4221

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Parukeri

Eshte prezente ne sherbim te bukurise se femrave…nje sallon i kompletuar gjeresisht ku vec parukerise ofron dhe sherbime estetike te nje cilesie profesionale.

Trajtime te te gjitha llojeve duke perfshire fytyren dhe trupin..Me nje staf te kualifikuar ne cilesine e punes dhe njohurive per te gjitha fushat e parukerise dhe estetikes,ky sallon ben maksimumin per klientin.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8:00-20:00

Informacion shtesë: