Razëm

Razma Shkoder Albania

Përshkrimi i biznesit:

Razma ndodhet në zemër të Alpeve Shqiptare dhe në zemër të atraksioneve turistike të Rajonit Shkodër. Pozicionigjeografik shumë i favorshëm, 50 km larg nga Thethi, 100 km larg nga Vermoshi, 30km nga Liqeni i Shkodrës, 70km ngaDeti Adriatik (Velipojë) e bëjnë Razmën një kryqëzim turistik me mundësi të shumta për një turist.Në të gjenden rreth 12Shpella të ndryshme; Razma është shumë e favorshme për zhvillimin e sporteve të ndryshme p.sh alpinizëm në Veleçik,në Majën e Kunorës, trecking në Fushë të Zezë.Duke qenë se në Razëmbie rreth 4muaj borë në vitështë vendi ideal përsportin e skive dhe nedimë rruga është easfaltuar dhe emirëmbajtur deri në vend.Bimësia e dendur me pyjepishe dhe ahu bëjnë qëRazma të ketë një bukurimahnitëse në çdo stinë,duke e bërë shumë tëkëndshme për t’u vizituar jovetëm nga pushues, poredhe nga g rupenatyralistësh dhe koloniartistësh.

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: