Qendra “Vizion”

Rr." Gjylbegaj" Shkodër, Albania
+355 68 427 8571

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Kurse

“Kurset e Mësimit VIZION në Shkodër, që nga viti 2011, ofrojnë mundësi shumë të mira për:

– Gjuhë të huaja si anglisht (të gjitha nivelet); Gjermanisht, italisht dhe frëngjisht;
– Kurse të avancuara kompjuterike;
– provimet e maturës shtetërore, ekzaminimet e përjashtimit për subjekte të ndryshme universitare;
– Ndihma në klasa për 9-vjeçarët dhe gjimnazet etj.

Zhvillimi i projekteve kombëtare dhe ndërkombëtare për të mirën e arsimit, studentëve dhe studentëve është në të njëjtën kohë fokusi i aktiviteteve  të Mësimit VIZION.

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 9:0-18:00

Informacion shtesë: