Butik “Cotonella” Pedonale

Rr. "Kol Idromeno" Shkodër ALBANIA
068 909 6543

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

“Cotonella” Pedonale – Shkoder eshte nje nga deget e firmes italiane te veshjeve intimo “Cotonella”.

Moda me e fundit intimo per meshkuj,femra dhe femije.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 8:00–22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: