“BORA BORA “

Rr.Nr 2 ,Plazh ,Prane Rajonit Te Policis, Velipoje, Shkoder Albania
067 31 58 811 / +39 33 66 18 862

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

 

Hotel Bora Bora në Velipojë ju ofron vendosjen e mrekullueshme të barit të tij për të kaluar orë të paharrueshme me të dashurit tuaj. Çdo gjë është e përsosur dhe në harmoni të plotë.
Përveç shërbimit të kulturuar dhe shumë të shpejtë, një shumëllojshmëri të gjerë të pijeve dhe koktejeve, klientët e bar mund të bëjnë qasje falas në internet pa tel për laptopë ose telefona celularë.
Në të njëjtën kohë, vetë bariu është në shërbim të klientëve të tij të laptopëve që mund të përdoren gjatë qëndrimit në këto mjedise. Nëse vetëm njëherë e vizitoni këtë mjedis, do të ktheheni te një klient i përhershëm.

Mëngjesi (mëngjes, mëngjes) është momenti magjik i ofruar nga Hotel Bora Bora.
Një menu e pasur me ushqime dhe pije për vaktin në mëngjes përgatitet me kujdes dhe përkushtim nga stafi i hotelit. Mëngjesi në Bora Bora Hotel është mënyra më e mirë për të filluar ditën tuaj në hotelin tonë. Një surprizë tjetër ofrohet një herë në javë nga stafi i Hotel Bora Bora. Është Aperitivo & Apericena, e cila shton kënaqësinë e klientëve tanë, freskuese përmes koktejeve të ndryshme, akullores

Unë jam duke kërkuar për rezerva!!

Address: Rr.Nr 2 ,Plazh ,Prane Rajonit Te Policise, Velipoje, Shkoder Albania

Web   f   Insta                                                              Rezervo

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

Orari:

Open : 00:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,