BEST TRAVEL & ADVENTURES

Blv. "SKENDERBEU" Posta Shqiptare Shkodër, ALBANIA
+355 69 30 30009 +355 67 66 85555

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Tourist Agency

Kjo agjensi ka si mision të edukojë dhe promovojë vendet turistike brenda dhe jashtë vendit, duke ofruar kënaqësi, përvoja të paharrueshme, nëpërmjet ofrimit të aktiviteteve kulturore dhe aventureske dhe udhëtimeve, në vendet ku përvoja kalon imagjinatën. Më të mirë planet e udhëtimit planifikojnë së pari klientët, pikërisht ata njerëz që duan të udhëtojnë. Kjo agjenci siguron siguri, fleksibilitet, mjedis të këndshëm, çmime të kënaqshme udhëtimi, kënaqësi dhe gjithçka që nevojitet një turist.

Addresa: Bulevardi “SKENDERBEU” near Albanian Post Shkodër, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  48
  Shares

Orari:

Open: 8:00-20:00

Informacion shtesë: