BERTTONI

+355 69 207 3128

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Artizanale & Fabrika

Berttoni ka filluar aktivitetin e vet në vitin 1991 duke u bërë e para kompani shqiptare e prodhimit të këpucëve në Shqipëri. Ajo filloi si nënkontraktuese kryesore e një firme të njohur Italiane, dhe më pas kaloi në një ndërmarrje Italo-Shqiptare.
Pas vitit 2000, Berttoni u bë një ndërmarrje krejtesisht shqiptare e cila ka trashëguar eksperiencën,teknologjinë dhe gjithcka të mirë nga tradita italiane në prodhimin e këpucëve.

 

Address: AL, Rruga Pal Engjëlli, 4001

f                                                                              Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Friday 8AM–5PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 8AM–5PM
Tuesday 8AM–5PM
Wednesday 8AM–5PM
Thursday 8AM–5PM

Informacion shtesë: