BeautyPoint Shkodër

Rr. "Kolë Idromeno", Përballë Muzeut Kombëtar "Marubi", Pedonale, Shkodër, Albania
+355 69 844 4666

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fizio Terapi

“1. Masazh tradicional (klasik)
2. Masazh anticelulit
3. Mazah linfodrenant
4. Tonifikime te gjoksit
5. Dobesim i pjesshem dhe total i trupit ( per nje rezultat sa me efikas rekomandohen 10 seanca)
6. Scrub trupi dhe fytyre
7. Dobesim me elektroterapi me 8 elektroda ose 16 elektroda (qendra rekomandon kombinim:saun+elektroterapi dhe masazh anticrlulit per te pasur nje rezultat te shpejte dhe te dukshem)

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8:30-21:00

Informacion shtesë: