Bar Fontana

Kolë Idromeno Street, Shkodër

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Bari më me histori i qytetit te Shkodrës. I vetmi ne llojin e tij. Muzika e zgjedhur, stafi i kualifikuar dhe ambienti më i dashur.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 9:00AM - 11:59PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: