AMBJENT KOMERCIAL 550 M2

Shkolla "Ndoc Mazi", Arra e Madhe, Shkoder
069 61 16 183

Përshkrimi i biznesit:

Ofert e re Rezervo

Kategoria:Biznese te tjera

Ambjent komercial me qira tek shkolla “Ndoc Mazi”. Hapesira prej 550m2 eshte e organizuar ne 3 kate, perkatesisht hapesira nentoke 230m2, kati i pare 100m2 si dhe kati i dyte 220m2. Me nje fasade xhami qe mundeson reklamim te plote, eshte i pershtatshem per biznese te ndryshme te medha dhe ka akses te menjehershem ne rrugen kryesore. Ju lutemi mos hezitoni te na kontaktoni per cdo informacion te metejshem apo vizite ne prone.

Adresa:Shkolla “Ndoc Mazi”, Arra e Madhe, Shkoder ALBANIA

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open : 9:00-15:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: