ADRIADENT

Blv "Zogu I" 61, Shkodër, Albania
+355 69 208 2491

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinik Dentare

Ne jemi krenar për të siguruar cilësine më të lartë të kujdesit dentar ne dispozicion. Kjo është një nga prioritet tona kryesore për të mbrojtur mirëqënien e pacientëve tanë me vlerë. Për këte arsye, klinika jonë plotëson dhe tejkalon të gjitha standartet e Shëndetit Publik dhe Qëndrës për kontrollin e Sëmundjeve. Ne jemi të sigurt se ju do të ndiheni si në shtëpine tuaj ne kliniken tonë si dhe mirëpresim të gjithë pacientët sikur të ishin të familjes.

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 9:00-19:00

Informacion shtesë: