AL, Rruga Pal Engjëlli, 4001
+355 69 207 3128

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Me një eksperience 20 vjeçare në sektorin fason, “Berttoni” është fabrika kryesore shqiptare për prodhimin e këpucëve për të rritur dhe e vetmja që prodhon këpucë për fëmijë me siglen “Made in Albania”.

“Berttoni” përfaqëson eliten e produkteve të njohura shqiptare në Europë.

Addresa: AL, Rruga Pal Engjëlli, 4001

 

f                                                                              Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 8AM–5PM
Tuesday 8AM–5PM
Wednesday 8AM–5PM
Thursday 8AM–5PM
Friday 8AM–5PM

Informacion shtesë: