Guida e qytetit

Xhamia e Plumbit
Xhamia e Plumbit, Shkodër, Albania

Xhamia e Plumbit ose Xhamia e Mehmet pashë Bushatit është një monument kulture i kategorisë së parë në Shkodër. Ndër vepratRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Pedonalja e Shkodrës
Rruga Kol Idromeno Shkodër Albania

Kur hyn ne Shkoder ,qyteti te shfaqet menjehere ,bashke me Kalane e Rozafes ne kodrenRead More

Share
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares
Read More
Universiteti “Luigj Gurakuqi”
Sheshi 2 Prilli, Rruga Studenti 24, Shkodër, Albania

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” del sot para jush me një fizionomi më të plotë,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Stadiumi Loro Boriçi 
Rr. "Djepaxhijej", Shkodër, Albania

Stadiumi Loro Boriçi është një stadium multi-qëllimor në Shkodër, Shqipëri, aktualisht përdoret kryesisht për ndeshjet e futbollit dheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Razëm
Razma Shkoder Albania

Razma ndodhet në zemër të Alpeve Shqiptare dhe në zemër të atraksioneve turistike të RajonitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi “ZOGAJ”
Plazhi ZOGAJ Shkoder Albania

  Fshati i Zogajt, një fshat peshkatarësh rrëzë malit të Taraboshit në kufi me MalinRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
SHIROKA
Shiroke Shkoder Albania

E gjendur vetëm katër kilometra larg qytetit të Shkodrës, në bregun e Liqenit të ShkodrësRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
LAGUNA E VILUNIT
"Viluni" Velipoj Shkoder Albania

Laguna e Vilunit ndodhet 2 km në lindje të plazhit të Velipojës, ka një sipërfaqeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Liqeni i Shkodrës
Liqeni i Shkodrës, Shkodër

Liqeni i Shkodrës është liqeni më i madh në Gadishullin Ballkanik dhe llogaritet si një ngaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi i Velipojes
Plazhi i Velipojes, Shkoder

Velipoja ndodhet në Rajonin e Shkodrës, pranë kufijve me Malin e Zi. Emri Velipojë vjenRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More