Akomodim

Rruga Nr.8 Plazh Velipoje-Shkoder, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0672239690/0673363456
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Në këtë parajsë, afër detit dhe ajrit të freskët,Read More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Hotel Bar Restorant “Belavista” Velipoje
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Hotel Bar Restorant “Belavista” Velipoje Hotel Bar RestorantRead More

Share
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares
Rr. Pashko Selita, Velipoje, Shkoder , Albania
Hours: Open today Open : 00;00 - 00;00
+355 067 255 6622
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Hotel “FANTAZIA” në Velipojë ju ofron objektet eRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
RR.Nr. 8  Velipoj Shkoder Albania
Hours: Open today Open :00;00 - 00;00
+355 069 97 55 683
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   HOTELI Hotel “London” është hoteli me i vizituar dhe komodRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rr.Nr 2 ,Plazh ,Prane Rajonit Te Policis, Velipoje, Shkoder Albania
Hours: Open today Open : 00:00-00:00
+355 067 31 58 811 / +39 33 66 18 862
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Hotel Bora Bora në Velipojë ju ofron vendosjenRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Rr. Nr 2 Pulaj ,Plazh Velipoj Shkoder Albania
Hours: Open today Open :00:00-00:00
+355 067 37 47 396 / +38 34 91 40 598
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Hoteli “M. Selmani”, i vendosur në afërsi tëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
RR."Viluni" Velipoj Shkoder Albania
Hours: Open today Open 00:00-00:00
+355 067 73 82 300 // 069 51 34 444
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel     Hotel “ATHINA ” Velipoj është një ngaRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
“ARA E VJETER ” & “Viluni Beach” Velipoje
Gryka e Vilunit Rr" Rruga e Peshkatareve" Velipoja, Shkodër, Albania
Hours: Open today Open :00;00-00:00
+355 069 69 19 546 // 069 73 87 666
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   “Viluni Beach” Velipoja E vendosur në zemër tëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Gryka e Vilunit Rr" Rruga e Peshkatareve" Velipoja, Shkodër, Albania
Hours: Open today Open :00;00-00:00
+355 069 69 19 546 // 069 73 87 666
Camping