Peja Grill Slow Food

Rruga Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeu, perballe ish deges se brendshme, Shkoder
068 41 43 214

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Restaurant

 

Peja Grill Slow Food is one of the best restaurants in Shkodra for quality, service. In our restaurant you will find what you want. Our knees are traditional, Kosovar.
Peja Grill Slow Food also provides daily breakfast, lunch and dinner service to all its customers. The ideal place for business meetings or enjoying unforgettable moments with your friends for any kind of event or family reunion.
Adress: Rruga Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeu, perballe ish deges se brendshme, Shkoder

f   Insta                                                                           Rezervo

Hours:

Cdo dite: 08:00-00:00

Other Information:

Category:

Restaurant Zum Rappen

Rruga Shiroke Zogaj | Shiroke Zogaj, 4001, Albania
069 223 5420

Business Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

 

Restaurant Zum Rappen eshte nje nga restorantet me te mira ne Shkoder per cilesine, sherbimin.

Ne restorantin tone do te gjeni ate cfare ju deshironi.

Guzhina jone eshte tradicionale, Kosovare.
Restaurant Zum Rappen gjithashtu ofron çdo ditë shërbimin e  mëngjesit, drekës dhe darkës për të gjithë klientët e saj.

Vendi  ideal për takime biznesi ose për të shijuar momente festive te paharrueshme me miqtë tuaj për çdo lloj eventi apo gëzimi familjar.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Hours:

Open: 9:00-23;00

Other Information:

Category: