Business Description:

Our Channels:

   

Category: Tourist Agency

 

Bileta avioni me nisje nga Tirana, Prishtina, Shkupi e Podgorica per te gjitha destinacionet e botes.

Bileta autobuzi per destinacionet Itali (tokesore dhe detare) , Gjermani, Stamboll, Greqi.

Rezervime hotelesh ne te gjith boten, siguracione shendeti ne udhetim si dhe paketa turistike.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hours:

Open: 9:00–18:00

Other Information: