SMALL BEACH BAR

Rr. NR 1 Velipoje Shkoder Albania
069 62 78 437

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

 

Bar Piceri “SMALL BEACH ” eshte nje prej bar-eve verore me te frekuentuar gjate gjithe veres nga te gjithe pushesit.
Tek ne jo vetem do freskoni me pijet e resketa te barit deri ne oren e darkes por dhe do shijoni pamjen e detit .
Gjithashtu “SMALL BEACH ” ofron dhe shezllone per te gjithe turistet.

Per te kaluar kendshem pushimet tuaj nen hijen e cadres dhe me nje coctail freskuses,mund te vini vetem tek ne .

“SMALL BEACH BAR” mund te provoni dhe pica nga te gjitha llojet
Pizza Capricciosa
Pizza Kater Stinet
Pizza Kater Djathrat
Pizza Bianka
Pizza Margarita
Pizza Rukula
Pizza Napolitana
Pizza Vegjetariane
Pizza MamaMia
Pizza O sole mio
Pizza Ton

Ju mirpresim te na urdheroni !!
Address: Rr NR 1 Velipoj Shkoder Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 09;00-24:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Bar “RELAX”

Rr. Nr. 4, Velipoje Shkoder Albania
067 23 72 170

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Shopping

 

The beautiful beach of Velipoja has all … sea, warm climate, hospitable residents and of course luxurious bars and restaurants, where you can enjoy fresh fish and fresh seafood.

Not in vain, Velipoja returns to the main destination for all the tourists even in neighboring countries.

So to enjoy a cool drink in the hot summer heat one of the best “Relax” bars offers you the relaxation of your vacation.

Coupled with a wonderful view of the deep blue sea below your feet, the “RELAX” bar turns into an ideal place to relax and spend the night.

The RELAX Bar, located in one of Velipoja’s most beautiful and scenic areas, offers you comfortable and tasteful ambience to enjoy a coffee with your friends.

“Memories are like an albatross, collecting all the bright and unmanageable things ….”

“If you want your vacation to be remembered …”

Now YOU know where to come !!!!

“Relax” Bar welcomes you !!!

Address: Rr. Nr. 4, Velipoje Shkoder Albania

f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open : 8:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Bar Fontana

Kolë Idromeno Street, Shkodër

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Bari më me histori i qytetit te Shkodrës. I vetmi ne llojin e tij. Muzika e zgjedhur, stafi i kualifikuar dhe ambienti më i dashur.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open: 9:00AM - 11:59PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: