“Izar” Botique

Rr "Vasil Shanto" Blv "Skenderbeu" Shkoder ALBANIA
069 39 45 299

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Dyqan

 

“Izar” Botique shet veshje të quajtur si Orsay, Nuna Lie, Asos, Glamorous, Alice & You, Dekadenca e Vërtetë, etj.
Cilësia, cilësia dhe rehati janë të garantuara. Ne dërgojmë ndërlidhës dhe postë në të gjitha rrethet e Shqipërisë.
Adresa: Rr “Vasil Shanto”  Blv “Skenderbeu” Shkoder ALBANIA

f   Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Orari:

Open 08:00 - 20:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: