Hotel “Martin Selmani”

Rr. Nr 2 Pulaj ,Plazh Velipoj Shkoder Albania
067 37 47 396 / +38 34 91 40 598

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

 

Hoteli “M. Selmani”, i vendosur në afërsi të plazhit të Velipojës, ju ofron mundësinë të rezervoni qëndrimin tuaj: vetëm, çift ose madje me të gjithë familjen.

Për të gjithë pushuesit që kanë qenë të akomoduar tek ne, jo vetëm që ata kanë gjetur çmimet më konkurruese, por komoditetin e hotelit me të gjitha kushtet e nevojshme.

Secila nga dhomat ose sic   mund të quhen mini apartamente  me kuptimin e plote  të fjalës pasi nuk keni vetëm ambjentin  e fjetjes, por edhe këndin e gatimit të kompletuar.

Mini apartamentet kanë një tualet, frigorifer, raftet dhe tavolina ngrënie.

Hoteli ju jep mundësinë të parkoni 24 orë dhe nën siguri të plotë.

Hotel “Martin Selmani” është zgjidhja e parë për të gjithë ata që vendosin të vizitojne VELIPOJEN.

Gjendemi  afër plazhit, kushtet e rehatise maksimale dhe mbi të gjitha çmimet më të mira.

Ne jemi  në Rr. Nr, 2 Plazhi i Velipojit.

Na kontaktoni !!

Address:Rr. Nr 2 Pulaj ,Plazh Velipoj Shkoder Albania

Web   f   Insta                                                              Rezervo

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Orari:

Open :00:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria: