Shkodra Travel & Tours

RR. " Hafiz Sabri" Bushat, Shkodër, Albania
00355 22 242 897

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Tourist Agency

 

Nje agjensi turistike me nje sherbim cilesor dhe te kualifikuar dhe me nje siguri te larte.

Shërbimet

 • Fluturime me të gjitha linjat ajrore nga Shqipëria dhe të gjithë rajoni
 • Bileta trageti
 • Rezervime hotelesh në të gjithë botën
 • Paketa turistike në të gjithë Europën
 • Pushime në plazh me charter
 • Pushime me krociera
 • Guida të specializuara
 • Transferta dhe transporte
 • Organizime konferencash, mbledhjesh brenda dhe jashtë Shqipërisë.
 • Siguracione udhëtimi
 • Makina me qera

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hours:

Open: 8:00-18:00

Other Information:

Category: